Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli’nin Başiskele ilçe Belediyesi mahallelerde yaptığı çalışmalarla hem çocukları hem ailelerini sevindiriyor. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda park ve spor alanları yapan Başiskele Belediyesi uygun olan noktaları halkın kullanımına sunuyor.

        Çocukların daha sağlıklı ve güvenli alanlarda oyun oynamalarını sağlamak amacıyla modern şekilde yapılıyor. Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yeni oyun grupları ve yeşil alanlarla donatılan çocuk parklarına yenilerini eklemeyi devam ediyor. Bunlardan biri olan Yeşilyurt Mahallesi Gayret Sokak üzerinde Mevlana Parkı’nın yapım çalışmalarının tamamlanmasının ardından parkın 20 Temmuz Cuma Günü açılması planlanıyor.

        Kirazlıkent Konutlarına spor merkezi

        Başiskele ilçesinde bulunan Havuzlubahçe Mahallesi Kirazlıkent Konutları sakinlerinin ihtiyacını yerine getirmek için yönetim binasında çalışma yapan Başiskele Belediyesi vatandaşların spor yapabilmelerine olanak sağlayacak kapalı spor merkezi oluşturdu.

        Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz “Hoş Geldin Komşum” projesi kapsamında düzenlediği site toplantılarında kendisine iletilen talepleri yerine getiriyor. Bunlardan biri olan Havuzlubahçe Mahallesi Kirazlıkent Konutları sakinlerinin kapalı ortamda spor yapabilmelerine olanak sağlayacak spor merkezi Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla tamamlandı. Yönetim binasının zemin katına spor aletleri monte edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa