Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Huzurda, doğada, turizmde, sağlıkta, eğitimde, yatırımda ve konumuyla yıldız olması nedeniyle hem vatandaşlar hem de yatırımcılar tarafından tercih edilen bir ilçe olan Başiskele’de, bu gelişmelerle birlikte özellikle konut alanlarındaki yaşanan artış ve eğitim yatırımlarıyla haraketlilik kazanan bölgelerde altyapı ve üstyapı düzenlemeleri yapılıyor.

        Çalışmaların hızlı planlı ve koordinasyon içinde yapılmasına dikkat eden Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz vatandaşların taleplerini yerine getirmeye devam ediyor. Sürekli sahada çalışmaları takip eden bu esnada karşılaştığı mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Ayaz’a Vatandaşların güler yüzü ve duaları güç veriyor, bu güçle başkan Ayaz durmadan yorulmadan, hizmet aşkıyla çalışıyor.

        Çocuk Üniversitesi’nden eğlenceli gezi

        Başiskele Belediyesi Çocuk Üniversitesi Yaz Okulu Eğitimleri kapsamında, öğrenciler hafta içi her Çarşamba günü düzenlenen gezi programlarına katılıyor. İlk hafta Kocaeli Bilim Merkezi’ni, ikinci hafta ise Darıca Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nı ziyaret eden öğrenciler en keyifli yaz tatillerini geçiriyor.

        Kocaeli’de ilk olarak Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz tarafından hayata geçirilen Yeni Neslin Üniversitesi olan Çocuk Üniversitesi Şehitekrem Mahallesi’nde bir yıldır hizmet veriyor. Okulların tatil olmasıyla ikinci kez yaz okulu ile eğitimlerine 2 haftadır devam eden öğrenciler yaz okuluna 20 Temmuz’da veda edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa