Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 3 katlı binada çamaşır makinesinden çıkan yangın büyümeden söndürülürken, ev sakinleri gözyaşlarına hakim olamadı.

        Yangın, İzmit ilçesi Kadıköy Mahallesi Tercümanoğlu Sokak’ta bulunan Oktay G.’ye ait 3 katlı evde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ev sahipleri eve yeni aldıkları çamaşır makinesinden dumanlar yükseldiğini görünce durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çıkan yangını büyümeden söndürdü. Dumanların çıktığı evden koşarak çıkan bir ev sakini gözyaşlarına hakim olamadı. Yangın sebebiyle mahalle sakinleri de panik yaşadı. Yangında dumandan hafif etkilenen bir kişi ise olay yerine gelen ambulansta tedavi edildi.

        Yangın sırasında evde olan bir vatandaş, “Banyoya girmiştim. Ondan sonra yangın var dediler. Ayaklarım da şiş. Evden nasıl ineceğim diye düşündüm. Allah’ım düşmanıma vermesin” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa