Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli’nin Körfez ilçesinde 15 Temmuz Milli Birlik ve Dayanışma Günü etkinlikleri kapsamında şehitlikte Kur’anı Kerim okundu, dualar edildi.

        15 Temmuz hain darbe girişiminin 2. Yıldönümünde Körfez Mezarlığı’nda şehitler için anma programı düzenlendi. Programa; Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, askeri erkân, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Kur’anı Kerim tilaveti sonrasında İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan tarafından şehitlerimiz için dua okundu. Kaymakam Dr. Hasan Hüseyin Can ve Başkan İsmail Baran, şehitlerimizin mezarlarına karanfil bıraktı. Başkan Baran, “Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Onlar bu vatan için canlarını ortaya koydular” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa