Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde öğrenciler, lösemi tedavisi gören 15 yaşındaki Cemre Halime Küçük'ün doğum gününü kutladı.

        Kocaeli Üniversitesi Hastanesi'nde lösemi tedavisi gören İzmit Yunus Emre Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 10. sınıf öğrencisi Cemre'ye moral vermek için yakınları tarafından etkinlik düzenlendi.

        Karamürsel'de eğitim gören bazı ilk ve ortaokul öğrencilerinin yer aldığı etkinlikte, gruplar halinde "Doğum günün kutlu olsun", "İyi ki doğdun Cemre abla", "Geçmiş olsun" ifadelerinin yer aldığı videoyla Cemre'ye doğum günü sürprizi hazırlandı.

        Ayrıca bir özel okulda İngilizce öğretmeni olarak çalışan Nijeryalı Joke Kafayat Ashayana da öğrencilere destek vererek, Cemre'nin doğum gününü kutladı.

        Öğrenciler, böyle bir etkinliğe katıldıkları ve Cemre'ye moral verdikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa