Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir inşaattan hırsızlık yapan zanlıların kaçış anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

        Alınan bilgiye göre, Mustafa Paşa Mahallesi 707 Sokak'taki bir inşaattan malzeme çalındığı ihbarı üzerine Gebze ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

        Çevredeki güvenlik ve MOBESE kameralarını inceleyen ekipler, zanlıların kullandıkları aracı tespit ederek takibe aldı.

        Ekipler, şüphelileri çalıntı malzemeleri satmaya çalıştıkları sırada gözaltına aldı.

        Şüphelilerden E.Y, 18 yaşından küçük olduğu için emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı, Emre D. ve kardeşi Uğur D. ise adliyeye sevk edildi.

        Emre D. çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, diğer şüpheli ise salıverildi.

        - Kaçış anı güvenlik kamerasında

        Öte yandan, şüphelilerin olay yerinden kaçış anı güvenlik kameralarına yansıdı.

        Kayıtlarda, malzemeleri yükledikleri minibüsle inşaattan hızlıca çıkan zanlıların, önlerine geçmeye çalışan inşaat görevlisi Mustafa Şengezer'e çarpma anı yer alıyor.

        Şengezer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce de üç kez inşaattan hırsızlık yapıldığını, şüpheli bir durum görmeleri halinde komşularından kendisine haber vermelerini istediğini söyledi.

        Önceki sabah komşunun kendisini arayarak inşaata hırsızların girdiğini haber verdiğini anlatan Şengezer, "Evimden apar topar çıkıp geldim. Raylı kapıyı kırmışlar. Ben de çıkmalarını önlemek için arabayı kapının önüne bıraktım. Arabamdan çıkar çıkmaz oradan hızlı bir bir şekilde çıktılar, bana da vurup kaçıp gittiler." diye konuştu.

        Vücudunda ezikler oluştuğunu ve maddi kayba uğradığını dile getiren Şengezer, zararının karşılanmasını istediğini ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa