Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, 3 kişinin öldüğü, 13 kişinin de yaralandığı trafik kazası sonrasında gözaltına alınan sürücü tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, D-605 Karayolu Tekke köyü mevkisinde 8 Temmuz'da, 4 aracın karıştığı trafik kazasının ardından gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye gönderilen 34 FE 3074 plakalı otomobilin sürücüsü Ö.Y'nin savcılık sorgusu tamamlandı.

        "Taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma" gerekçesiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen Ö.Y, tutuklandı.

        - Olay

        İzmit ilçesi D-605 Karayolu Tekke köyü mevkisinde, 8 Temmuz'da Ö.Y'nin kullandığı 34 FE 3074 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Ali Doğru idaresindeki 41 AS 595 plakalı otomobil çarpışmış, daha sonra Eray Erecek'in kullandığı 34 FZ 2212 plakalı otomobil ile Hasan Gıdık yönetimindeki 41 AAV 303 plakalı otomobil de kazaya karışmıştı.

        Kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan, sürücülerin de aralarında bulunduğu 16 yaralıdan Erkan Doğru (37), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

        Erkan Doğru'nun oğlu Ertuğrul Hamza (2) ile büyük babaannesi Remziye Doğru (84) da tedavi gördükleri hastanelerde hayatını kaybetmişti.

        Kaza sırasında 270 promil alkollü olduğu ifade edilen Ö.Y, hastanedeki tedavisinin ardından jandarma ekiplerince gözaltına alınmıştı.

        İzmit İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki ifadesinde pişman olduğunu söylediği öğrenilen Ö.Y, buradaki işlemlerinin ardından "taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma" suçlamasıyla adliyeye sevk edilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa