Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kızım 11. son bölüm: Demir'den Öykü'ye büyük söz! Kızım 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

        Kızım 12. yeni bölüm fragmanı dizinin bu akşam ekranlara gelen son bölümünün ardındanmerak konusu oldu. Kızım'ın bu akşamki bölümündeÖykü birdenbire ortaya çıkan annesi Asu'nun şokunu yaşarken, Demir Asu'nun Öykü'yü miras için istediğini öğrendi. Öykü, günlüğüne Demir'in kendisine söylediği yalanları yazdı. Demir bunları okudu. Demir, Öykü'ye bundan sonra yalan yok diye söz verdi. İşte Kızım 13. yeni bölüm fragmanı ve 12. son bölümünde yaşananlar...

        KIZIM 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Kızım 12. yeni bölüm fragmanı henüz yayıncı kuruluş tarafından yayınlanmadı. Kızım 12. yeni bölüm fragmanına dair detaylar geldikçe detaylar haberimizde.

        REKLAM

        KIZIM 11. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Öykü birdenbire annesi olarak karşısına çıkan Asu konusunda şaşkın ve öfkelidir. Kendisini neden terk edip gittiğini ve neden birdenbire çıkıp geri geldiğini merak eden Öykü'nün sorularına karşı Asu hazırlıksız yakalanır.

        Cemal ve Asu'nun planları kusursuzca işlerken, Öykü'ye dedesinden gelen gizemli mektup durumları ne yönde değiştirecektir? Bu beklenmedik gelişme Demir'in ne tür adımlar atmasına neden olacaktır?

        Öykü ile daha çok vakit geçirmesi gerektiğini düşünen Asu, Öykü'yü kendisiyle birlikte dışarı çıkmaya zorlar ve karşısında Candan'ı bulur. Candan'ın meydan okuyuşuna karşı Asu nasıl karşılık verecektir?

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa