KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Hakan Balta

Hakan Balta, 23 Mart 1983 tarihinde Almanya'nın Berlin kentinde dünyaya geldi. Küçük yaşlarda futbola ilgi duydu. Henüz 9 yaşında bir amatör kulüpte futbola başlayan Balta, 2000 yılına kadar yani 17 yaşına kadar mahalle aralarında ve amatör kulüplerde futbol oynadı.

Balta, futbola 2000 yılında Hertha Berlin takımının rezerv takımı olan Hertha BSC-II takımında başladı. Bu takımda santrafor olarak başlayan Balta, sol ayağıyla mesafe tanımaksızın çektiği şutlarla dikkat çekti. 2000-01 sezonunun devre arasında bu takıma katılan Balta, sezonun ikinci yarısında yalnızca 5 maçta şans buldu.

2001-02 sezonunda Franck Vogel'in değişilmez futbolcusu olmayı başaran Balta, ilk maçına Berlin Türkiyemspor karşısında çıktı. O dönemde Tomasz Kuszczak ile birlikte takımının en dikkat çekmeyi başaran Hakan, o sezon toplam 23 maça çıktı.

2002-03 sezonunda  ilk 2 hafta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Balta, ilk maçına ligin 3. haftasında çıktı. O sezon ilk golünü ise 15 Şubat 2003 tarihinde TSG Neustrelitz ağlarına yolladı. 2002-03 sezonu boyunca 14 maça çıkan oyuncu 2 gol attı ve 617 dakika sahada kaldı. 2003 yılında Vestel Manisaspor takımında Mustafa Denizli'nin yardımcı antrenörlüğünü yapan Ali Gültiken tarafından takibe alındı. Balta, Manisaspor ile kısa sürede anlaştı. Bu takıma katılmasıyla bir zamanlar kendi gibi sol bek mevkiinde forma giyen Mustafa Denizli, Balta ile özel olarak ilgilendi.

2003-04 sezonunda Türk Telekom Lig A'da mücadele eden ve Süper Lig'e çıkma amacıyla kadrosunu güçlendiren Manisaspor'da "18" numaralı formasıyla ilk maçına 24 Ağustos 2003 tarihinde Yimpaş Yozgatspor karşısında çıktı. Bu maçın 69. dakikasında İzzet Kaçar'ın yerine girerek çıkan Balta, kısa sürede gösteriği performansla beğeni topladı. O sezon ilk golünü 5 Ekim 2003 tarihinde Aliağa karşısında atan Balta, 12 Kasım 2003 tarihinde ise ilk Türkiye Kupası maçına Dardanelspor karşısında çıkmıştır. O sezon ligde toplamda 26 lig maçında 5 gol atarken Türkiye Kupası'nda ise 3 maça çıkarak adını duyurmaya başladı.

2004-05 sezonu öncesinde  kadrosunu Caner Erkin ve Vedat İnceefe gibi isimlerle güçlendiren Ersel Uzgur yönetimindeki Manisaspor'da ilk maçına 28 Ağustos 2004'te Bursaspor karşısında çıkan Balta, ilk golünü de bu maçın 27. dakikasında attı ve takımının 2-1 galip gelmesinde büyük pay sahibi oldu. O sezon ligde 27 maça çıkan Balta, biri kendi kalesine olmak üzere 6 gol attı. Takımı da başarılı bir sezonun ardından Süper Lig'e yükseldi.

Alt ligde adını duyuran Balta, 2005-06 sezonunda ise ilk kez Süper Lig'de forma giyecekti. Balta ligin ilk haftasındaki maçı hafif sakatlığı nedeniyle kaçırsa da Süper Lig kariyerinin ilk maçına 13 Ağustos 2005'te Malatyaspor karşısında çıktı. Ersun Yanal yönetimindeki Manisaspor'un sol bek'teki banko ismi olan Balta, Süper Lig'deki ilk ve o sezonki tek golünü ise Rizespor ağlarına 6 Kasım 2005'te yolladı. 3-1-4-2 sisteminde defansın solunda forma giyen Balta, kadrosunda Selçuk İnan, Ufuk Ceylan, Arda Turan, Sinan Kaloğlu, Filip Holosko ve Caner Erkin'i bulunduran Manisaspor'da "16" numaralı formasıyla defansın vazgeçilmez ismi olmayı başardı. O sezon Süper Lig'de 31 maça çıkan oyuncu, 1 de gol attı. Türkiye Kupası'nda da Turgutluspor maçında yer alan Balta, bu maçta ise takımının mağlup olarak elenmesine engel olamamış ve sezonu 32 maç ve 3 gol istatistiğiyle kapatmıştır.

2006-07 sezonu başında ise Galatasaray SK'dan Arda Turan, Beşiktaş JK'tan Sinan Kaloğlu kiralık geldiği takımlarına dönmüş, takımın tecrübeli oyuncusu Vedat İnceefe ise futbolu bırakmıştır. Ancak kadro Sezer Öztürk, Ersan Gülüm ve Güven Varol gibi isimlerle güçlendirilmiştir. Hakan Balta'ya da başta Galatasaray SK talip olsa da transfer gerçekleşmemiş ve Hakan kulübünde kalmıştır.  O sezon ise 4-4-2 sisteminin sol bek mevkiinde forma giyen Balta, ilk golünü ise Süper Lig'in 3.haftası olan 19 Ağustos 2006'da Galatasaray SK ağlarına atmış ve maç 2-2 beraberlikle sonuçlanmıştır. Sezon boyunca 28 maça çıkan Balta, 4 gol atmıştır. Balta toplamda 2.462 dakika şans bulmuş ve 6 sarı kart görmüştür.

2007-08 yaz transfer döneminde Hakan Ünsal, Ergün Penbe gibi oyuncuları ile yolları ayıran ve uzun bir dönemdir sol bek transferi yapmak isteyen Galatasaray SK'nün dikkatini çekti. Kamp dönemini Giray Bulak'ın Manisaspor takımında geçiren Balta, o sezonki ilk Süper Lig maçına ise 12 Ağustos 2007 tarihinde Kayserispor deplasmanında çıktı. Galatasaray SK yöneticileri Manisaspor yöneticileriyle görüşmelere başladı ve Balta'yı kadrosuna kattı.

2007-08 transfer sezonunun son gününde Galatasaray'a transfer olan Hakan'ın bonservisi için Galatasaray kulübü Vestel Manisaspor'a 1.000.000 € ayrıca bonservisi ile Ferhat Öztorun'u ve Aydın Yılmaz ve Anıl Karaer'i 1 sene kiralık olarak vermiştir. Balta Galatasaray SK formasıyla ilk maçına ise 16 Eylül 2007'de Konyaspor karşısında 79.dakikada Marcelo Carrusca'nınyerine 7-0 biten karşılaşmasa da girdi.  Beşiktaş JK karşısında forma giyen Balta, ilk derbi maçında Galatasaray formasıyla ilk golünü de atmış oldu. 2007-2008 sezonu boyunca Hakan Balta, 24'ü ilk on bir olmak üzere 33 maçta forma şansı buldu ve Galatasaray'da 3 gol attı aynı zamanda ilk sezonunda neredeyse sezonun yarısını hocasız geçiren Galatasaray'da Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

2008-2009 sezonunda sezona Michael Skibbe ile başlayan Galatasaray'da ilk maçına UEFA Şampiyonlar Ligi eleme turunda 13 Ağustos'ta forma giyen Balta, takımının Şampiyonlar Ligi'nden elenmesine engel olamamıştır. 17 Ağustos 2009'da Kayserispor ile Türkiye Süper Kupası'nda karşılaşan Galatasaray'da ilk 11 başlayan Balta bu maçta 72 dakika forma giymiş ve yerini Volkan Yaman'a bırakmıştır. Bu maçın sonucunda Galatasaray SK rakibini 2-1 mağlup etmiş Balta'da ilk Türkiye Süper Kupası şampiyonluğunu kazanmıştır. O sezon aynı zamanda kariyerindeki ilk UEFA Avrupa Ligi tecrübesini ise ön eleme turunda AC Bellinzona maçının Ali Sami Yen Stadyumu'nda oynanan rövanşında çıkmıştır.

Hakan Balta, 2009-10 sezonunda ise teknik direktörlüğe Frank Rijkaard'ın getirilmesi ile beraber zaman zaman defansın ortasında görev yapmaya başladı. O dönemde kadrosunu Abdul Kader Keita ve Elano Blumer'le güçlendiren Galatasaray, ayrıca Hakan'ın Manisaspor'dan takım arkadaşı Caner Erkin'i kiraladı. O sezon ligde ise ilk maçına Gaziantepspor karşısında ligin ilk haftasında çıktı ve tüm alanlarda aynı sezon, 35'i ilk onbir olmak üzere 39 maçta forma şansı buldu.

Galatasaray SK 2010-11 sezonuna Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard ile devam etti. Sezon başında ise kadro Emiliano Insua ile güçlendirirken bu oyuncu sezon boyunca Hakan Balta ile forma yarışına girdi. Balta o sezon ilk maçına OFK Beograd ile oynanan eleme maçında çıktı ve takımı rakibini eledi. 8. haftada sahalara dönen Balta, Emiliano Insua'nın sol bek oynaması ve stoperlerin sakatlığı nedeniyle maça sol stoper'de başladı ancak takımı MKE Ankaragücü'ne 4-2 mağlup olarak büyük tepki toplarken, Frank Rijkaard ile Galatasaray SK yollarını ayırdı. Bu gelişmelerin ardından teknik direktörlüğe Gheorghe Hagi'nin gelmesiyle Fenerbahçe maçıyla birlikte tekrar Sol bek mevkiine geçen Hakan, bu maçta takımının 0-0 berabere kalmasında büyük pay sahibi oldu. Balta o sezonki ilk golünü ise ligin 15.haftasında Kasımpaşa SK ağlarına attı. Balta, 2010-11 sezonunda 18'i ilk onbir olmak üzere 20 maça çıkmış ve bu sezonda sadece 1 gol atmıştır. Galatasaray SK o sezon tarihinin en kötü sezonunu geride bırakmıştır.

2011-12 sezonunda Beşiktaş'tan transfer teklifi almasına rağmen Fatih Terim'in isteğiyle Galatasaray'da kalan Hakan, takıma bir çok sol bek ismi gündemine gelmesine rağmen takımın as sol beki olarak kaldı. Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray SK'da takımın savunmasının vazgeçilmez isimlerinden oldu.  Hakan 2011-2012 sezonundaki ilk golünü Fenerbahçe'ye karşı Süper lig'in 31.haftasında 2-2 berabere biten karşılaşmanın 86. dakikasında atmıştır. 2011-2012 sezonunda 40 maçın 37'sinde görev yapan Hakan, bir gol atmış ve 3 asist yapmıştır. Son maç olan Fenerbahçe maçında yani takımının berabere kalması durumunda dahi şampiyonluğunu ilan edeceği bu maça Albert Riera ile sol kanatta başlayan Balta, 90 dakika sahada kalmış ve takımının 0-0 berabere kalmasında büyük pay sahibi olmuştur. Bu maçta 90 dakika forma giyen Hakan sakatlanmış fakat kendi isteğiyle maçı tamamlamıştır ve Galatasaray formasıyla ikinci Şampiyonluğuna ulaşmıştır. Hakan Balta, Ayhan Akman'ın o maçla birlikte takımdan ayrılmasının ardından takımın 2. kaptanı olmuştur.

2012-13 sezonunun ilk resmi maçına bir önceki sezonun Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe karşısında çıkan Balta, 12 Ağustos 2012'de oynanan 2012 Türkiye Süper Kupası maçına kaptan olarak çıkmıştır. Bu maçta Galatasaray sahadan 3-2 galip ayrılarak 2012 Süper kupa Şampiyonu olmuştur. Hakan'da Galatasaray ile ikinci kez bu kupayı kaldırma başarısı göstermiştir. 2012-13 sezonunda ilk resmi maçına Kasımpaşa SK karşısında Süper Lig'in 1.hafta müsabakasında çıkan Balta, Süper Lig'in ilk 4 haftasında da forma giyme başarısı gösterdi. Bu maçların ardından ise uzun bir süre sonra UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına katılma başarısı gösteren Galatasaray SK'da grup müsabakasında Manchester United karşısında ilk 11'de forma giyen oyuncu, takımının 1-0 mağlup olmasına engel olamamıştır. Bu maçta performansı beğenilmeyen oyuncu, Süper Lig'in 5.haftasında formasını Albert Riera'ya kaptırmıştır. Hakan Balta Süper Lig'in 6.haftasında yabancı kontenjanının doluluğu nedeniyle Riera yerine tercih edilse de bu maçın ardından sürekliliğini kaybetmiş ve çoğu maçta Albert Riera'nın arkasında yedek beklemiştir. O sezon ilk golünü Süper Lig'in 8.haftasında Albert Riera'nın serbest vuruşu sonrasında Gençlerbirliği ağlarına yollayan oyuncu, ilk asistini ise 23.haftada Orduspor müsabakasında yapmıştır. Süper Lig'de 34 maçın yalnızca 14'ünde 1,066 dakika forma giyen Balta, 6 sarı kart görmüş, 2 gol atmış bir tane de asist yapmıştır. Türkiye Kupası'nda da bir maça çıkmış, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de Manchester United FC maçı dışında başka bir maçta oynayamamıştır. Sezon sonundaysa Galatasaray SK üstüste ikinci şampiyonluğunu elde ederken Balta ise Galatasaray SK ile üçüncü Süper Lig kupasını kaldırmıştır.

2012-13 sezon sonunda sözleşmesi biten Balta'nın sözleşmesi 6 Haziran 2013 tarihinde 2+1 yıl opsiyonlu olmak üzere Haziran 2013'te uzatıldı. 2013-14 sezonunda ise Emirates Cup maçları ve SSC Napoli ve Malaga CF ile oynanan hazırlık maçlarında formasını Albert Riera'ya kaptıran oyuncu için yerine Brezilyalı sol bek Carlinhos'un gelmesi konuşulsa de yabancı kontenjanının kabarıklılığından bu transfer gerçekleşmemiştir. 120 dakika sahada kalan Balta, Süper Lig'de ise ilk maçına ligin ilk haftasında Gaziantepspor karşısında çıkmıştır. Kadroda Wesley Sneijder, Didier Drogba, Fernando Muslera, Felipe Melo, Emmanuel Eboué ve Aurelién Chedjou gibi isimlerin bulunması nedeniyle kadroya girmekte zorlanan Riera, Hakan Balta'nın da bu iyi performasnları üzerine satış listesine konuldu. O sezon da bir önceki sezon olduğu gibi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele veren Galatasaray SK'da forma giyen oyuncu grup maçlarının ilk maçı olan ve Galatasaray SK'nün 6-1'lik farklı skorla mağlup olduğu Real Madrid CF maçında forma giymemiştir.

Süper Lig'de ilk 6 haftanın tamamında 90 dakika forma giymiştir. Bu 6 maçın ardından Galatasaray SK ile Fatih Terim yollarını ayrılmış ve yerine İtaylan teknik adam Roberto Mancini getirilmiştir. Balta Mancini'nin ilk maçı olan Juventus CF maçında ilk 11 başlatılmış ve 90 dakika forma giyerek o sezonki ilk UEFA Şampiyonlar Ligi maçına çıkmıştır. Bu maçın ardından Süper Lig'in 7.haftasında Akhisar Belediyespor maçında da Mancini tarafından 90 dakika oynatılmıştır. 16.haftada Trabzonspor derbisinde yedek bekleyen Balta, ligin ilk yarısının son haftasında Kayseri Erciyesspor maçında 4-2-3-1 sisteminin sol bek mevkiinde forma giymiştir.

Gerek stoper gerek sol bek mevkilerinde forma giyen Hakan Balta, sezonun ilk yarısında 9 lig, 5 kupa ve 2 Şampiyonlar Ligi maçında forma giymiştir. Galatasaray'ın, Borussia Dortmund'a 4-1 mağlup olduğu karşılaşmada 1 gol kaydetmiştir. Bu gol Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi tarihinde attığı 200.goldür.

Ligin ikinci yarısında yükselen formu ve defansta yaşanan sakatlıklar sebebiyle forma şansı bulmuş ve 2014-15 sezonunda ligde 17, Türkiye Kupası'nda 6 ve Şampiyonlar Liginde 2 maçta oynamıştır. Süper Lig'de 28.haftada oynanan Galatasaray-Gaziantepspor mücadelesinde attığı kafa golü ile takımına 1-0'lık galibiyeti getirmiştir. Bu gol Galatasaray'ın Türk Telekom Arena stadında attığı 200.goldür.

Millî takım kariyeri

Türkiye Millî Futbol Takımı'nda da oynayan Hakan Balta, ilk kez 17 Kasım 2007 günü Norveç Millî Futbol Takımı ile oynanan Avrupa Şampiyonası eleme maçında milli formayı giydi. İlk milli golünü ise 20 Mayıs 2008 günü Slovakya ile oynanan hazırlık maçında Türkiye adına tek golü atarak 1-0 galibiyette baş rol oynadı. Süper Lig'de gösterdiği performans ile 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosunda kendine yer buldu. Hakan Balta, Euro 2008'de Türk Millî Takımı'nın bütün maçlarında 90 dakika görev yapan tek oyuncudur. Bu başarılarından dolayı rüya gibi bir sezonu geride bıraktığını söylemiştir.

Hakan Balta Haberleri

  • 90'ıncı saatte enkazdan çıkarılmıştı... Hilal ayağa kalktı

    Magazin, 02 Ocak 2024

    90'ıncı saatte enkazdan çıkarılmıştı... Hilal ayağa kalktı

    Emekli milli futbolcu Hakan Balta ile eşi Derya Balta, Türkiye'yi sarsan 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerin ardından beton bloğun altında 90 saat yaşam mücadelesi verdikten sonra kurtulan Hilal'e kol kanat germişti. Geçirdiği operasyonların ardından Hilal, ayağa kalktı. Güzel haberi duygusal bir mesaj ile duyuran Derya Balta, "Kimseye muhtaç kalmadan yürümeye devam edebileceksin inşallah. Ailen için verdiğin sözlerin arkasına koşarak gideceksin" ifadelerini kullandı

  • Hilal'e sahip çıktılar

    Magazin, 14 Şubat 2023

    Hilal'e sahip çıktılar

    Eski milli futbolcu Hakan Balta ve eşi Derya Balta, Türkiye'yi sarsan depremlerin ardından beton bloğun altında kalan sağ kolu kesilerek 90 saat sonra enkaz altından çıkarılan Hilal'e sahip çıktı

  • Eski yıldızlar yeni görevlere!

    Futbol, 04 Eylül 2020

    Eski yıldızlar yeni görevlere!

    Galatasaray Kulübü, eski futbolcuları Necati Ateş, Selçuk İnan ve Albert Riera'nın mevki antrenörü; Hakan Balta'nın ise idari direktör olarak görev yapacağını duyurdu

    Dezenfektanlı önlem

    Magazin, 17 Haziran 2020

    Dezenfektanlı önlem

    Eski Galatasaraylı futbolcu Hakan Balta, geçtiğimiz gün eşi Derya Balta ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Çift, koronavirüs salgınına karşı korunmak için ellerinde dezenfektan ile dolaşması dikkatlerden kaçmadı

    Ünlü çiftten şaşırtan karar

    Magazin, 09 Ekim 2019

    Ünlü çiftten şaşırtan karar

    Galatasaraylı eski futbolcu Hakan Balta ve ailesi oğulları Çağrı Hakan Balta, Bayern Münih alt yapısına transfer olunca Almanya'ya taşınmıştı. Birkaç aydır Almanya'da olan Balta ailesi Türkiye'ye dönme kararı aldı

  • Hakan Balta'nın oğlu, Bayern Münih'te

    Futbol, 17 Ağustos 2019

    Hakan Balta'nın oğlu, Bayern Münih'te

    Galatasaraylı eski futbolcu Hakan Baltan'ın oğlu Çağrı Hakan Balta, sarı-kırmızılıların altyapısında sürdürdüğü futbol yaşamını artık Almanya devi Bayern Münih'in altyapısında devam edecek

  • Derya Balta'nın kirpikleri dondu

    Magazin, 23 Ocak 2019

    Derya Balta'nın kirpikleri dondu

    Futbolcu Hakan Balta ailesi ile Finlandiya'da tatil yapıyor. Hakan Balta'nın eşi Derya Balta sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla havanın ne kadar soğuk olduğunu gözler önüne serdi

  • Doyasıya alışveriş

    Magazin, 14 Aralık 2018

    Doyasıya alışveriş

    Ünlü futbolcu Hakan Balta ile eşi Derya Balta yılbaşı alışverişinde

    Lucescu'dan Hakan gafı!

    Futbol, 19 Kasım 2018

    Lucescu'dan Hakan gafı!

    A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Ukrayna ile oynanacak maç öncesinde basın toplantısı düzenledi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli çalıştırıcı istifa haberlerine yanıt verirken bir gafta bulundu

    Arda'dan Hakan Balta'ya mesaj

    Futbol, 20 Ağustos 2018

    Arda'dan Hakan Balta'ya mesaj

    Milli futbolcu Arda Turan, futbolu bırakan eski takım arkadaşı Hakan Balta için veda mesajı yayımladı. Arda mesajında, "Bize yaşattığın her güzel an için, abiliğin için çok teşekkür ederim. Hayatının yeni sayfası, öncekiler gibi başarılarla dolsun" ifadelerini kullandı

  • Hakan Balta'ya veda

    Futbol, 19 Ağustos 2018

    Hakan Balta'ya veda

    Galatasaray Kulübü, futbolu bırakma kararı alan deneyimli isim Hakan Kadir Balta'ya plaket takdim etti. Göztepe mücadelesi öncesi gerçekleştirilen törende Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Hakan Balta'ya plaketini verdi. Sarı kırmızılı taraftarlar Hakan Balta'yı tribünlere davet ederek sevgi gösterilerinde bulundu

  • Hakan Balta'ya teşekkür

    Futbol, 19 Ağustos 2018

    Hakan Balta'ya teşekkür

    Galatasaray Kulübü, futbol kariyerini noktalayan Hakan Balta için teşekkür mesajı yayımladı. Mesajda, "Hakan Balta'ya; bizlere yaşattıkları için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı

  • Hakan Balta bıraktı!

    Futbol, 18 Ağustos 2018

    Hakan Balta bıraktı!

    Futbol hayatına nokta koyduğunu açıklayan Hakan Balta, "Altı yaşında başladığım aktif futbol hayatıma bugün son veriyorum. Oynadığım CSV97, SCSiemensstadt, Reinickendorfer Füchse, Hertha BSC, Vestel Manisaspor,T ürk Milli Takımı ve Galatasaray kulübüne sonsuz teşekkür ederim" dedi

    Bella Hadid ile benzerliği dikkat çekti

    Şipşak, 26 Temmuz 2018

    Bella Hadid ile benzerliği dikkat çekti

    Galatasaraylı futbolcu Hakan Balta'nın eşi Derya Balta eski fotoğraflarında Bella Hadid'e olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. Geçtiğimiz haftalarda Derya Balta'nın hayli zayıf göründüğü fotoğrafına takipçileri yorum yağdırmıştı. Takipçileri Balta'yı 'sağlıksız görünüyorsun' diyerek uyarmıştı

    Hakan Balta'nın güzel yükü

    Fiskos, 23 Temmuz 2018

    Hakan Balta'nın güzel yükü

    Ünlü futbolcu Hakan Balta eşi Derya Balta ile çıktıkları Göcek tatilinden bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. Balta'nın fotoğrafına çok sayıda yorum ve beğeni geldi

  • "Metabolizmam hızlı çalıştığı için..."

    Fiskos, 08 Temmuz 2018

    "Metabolizmam hızlı çalıştığı için..."

    Ünlü futbolcu Hakan Balta'nın eşi Derya Balta'nın Instagram sayfasında paylaştığı fotoğraf takipçilerini korkutmuştu. Derya Balta, o fotoğrafın ardından açıklama yaptı. Balta, "Metabolizmam hızlı çalıştığı için kilo alamıyorum. Gayet sağlıklıyım" dedi

  • Ünlü futbolcunun eşi son haliyle korkuttu!

    Fiskos, 07 Temmuz 2018

    Ünlü futbolcunun eşi son haliyle korkuttu!

    Ünlü futbolcu Hakan Balta2nın eşi Derya Balta'nın son paylaştığı fotoğraf olay oldu. Derya Balta'nın hayli zayıf göründüğü fotoğrafına takipçileri yorum yağdırdı...

  • Hakan Balta geri döndü!

    Futbol, 16 Ocak 2018

    Hakan Balta geri döndü!

    Son dakika haberine göre, Galatasaray forması giyen 34 yaşındaki Hakan Balta'ya lisans çıkarıldı.

    Galatasaray'da iki kadro dışı!

    Futbol, 07 Ocak 2018

    Galatasaray'da iki kadro dışı!

    Son dakika haberine göre Galatasaray'da Emrah Başsan ve Tarık Çamdal, Antalya kampı kadrosuna alınmadı. İsmi Sivasspor'la anılan sol bek Iasmin Latovlevici ise kadroya dahil edildi