Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin, yeniden AK Parti Belediye Meclis Üyesi olmak için görevini bıraktı.

        Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde açıklamada bulunan Şahin, AK Parti Belediye Meclis Üyesi olarak görev yaptığını Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’nin de takdiri ile Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüğünü söyleyerek, yeniden AK Parti Belediye Meclis Üyeliği için görevini bıraktığını duyurdu. Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Yardımcısı Şahin açıklamasında, “AK Parti Belediye Meclis Üyeliği için yeniden başvuru yapacağımdan dolayı YSK’nın aldığı 1052 sayılı kararından dolayı yasal zorunluluk olarak Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılıyorum" dedi. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’ye verdiği desteklerden ötürü teşekkür eden Şahin, açıklamasını şöyle sürdürdü;

        "Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, iki dönemdir Kırşehir’e inanılmaz hizmetlerde bulunmuştur. Bizde bu hizmet kervanında yer alarak yapılan yatırım ve hizmetlerde çorbada tuzumuzun bulunmasından dolayı büyük memnuniyet duyduk. Bu süreçte birlikte çalıştığımız Belediye Başkan Yardımcılarına birim müdürlerine ve Belediye personeline teşekkür ediyorum. Bizlerin tek derdi var. Yaşadığımız bu şehri aldığımız noktanın üzerine taşımak. Makam ve mevkilerin hep geçici olduğunu biliyoruz. Mühim olan makamlar sona erdiğinde bu şehirde gururla başımız dik alnımız açık şekilde halkımızın içerisinde yaşamaya devam etmektir. Rabbimiz çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa