Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRŞEHİR İl Müftüsü Mehmet Yaman, geçen yıl müftülere nikâh kıyma yetkisinin verilmesinin ardından ilk resmi nikâhı kıydı.

        Kırşehir'de yaşayan Mustafa Çoban ile Ayşegül Türkmen çiftinin nikâhları, İl Müftülüğü nikâh salonunda düzenlenen törenle kıyıldı. Evlendirme dosyası ile salona gelen İl Müftüsü Mehmet Yaman, şahitler huzurunda yönetmelikte yazılan merasim metnini okuyarak 'Evet' yanıtı aldığı çifte evlenme kütüğünü imzalattı. Aile cüzdanını çifte takdim eden Müftü Yaman, gelin ve damada Kuran'ı Kerim hediye etti.

        İl Müftüsü Mehmet Yaman, Kırşehir'de müftülük olarak ilk resmi nikâhı kıydıklarını ifade etti. Yaman, evliliğin insanın hayatındaki dönüm noktalarından birisi olduğunu dile getirip, bu yolda ilk adımı atan çifte evliliğin İslam dinindeki öneminden bahsetti ve ömür boyu mutluluklar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa