Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırşehir’de tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından şehir içerisinde bisiklet kullanmaya başlayan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ahilik kutlamalarının ilgi odağı oldu.

        Gittiği etkinliklere bisikleti ile katılan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, toplumun her kesimini de bisiklet kullanmaya davet ediyor.

        Evinden bisikleti ile çıkan bisiklet yollarını kullanarak esnafların hatırlarını soran Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Belediye binası yanında yapılan park alanına bisikletini park ederek mesaisine başlıyor.

        Bisiklet kullanımını arttırmak için bisiklet yollarını kullanan ve araçların geçişini bekleyen Belediye Başkanı Bahçeci, ışık süresince oluşan bekleme alanında da vatandaş sohbetleri yapıyor.

        Alt yapı çalışmaların bitmesinin ardından düzenlediği toplantı ile şehir içresinde bisiklet kullanmaya başlayan Belediye Başkanı Bahçeci, Kırşehir’de şehir içi trafikte bisiklet kullanarak yeni makam aracının bisiklet olduğunu söylemişti.

        Siyah renkli bisikleti ve giydiği takım elbisesi ile ilgi odağı olan Belediye Başkanı Bahçeci, Kırşehir şehir merkezinde 4,5, toplamda da 15 kilometre bisiklet yolu yaparak bisiklet kullanımının arttırılmasını hedefliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa