Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırşehir'in Kaman ilçesinde bahçesinde bulunan otları yakmak isteyen bir kişi ateşi kontrol altına alamayınca 2 bin dönüm araziye zarar verdi.

        Alınan bilgiye göre Kaman ilçesi Başköy'de M.E., bahçesinde bulunan kuru otları yakmak istedi. Rüzgarında etkisi ile otları kontrol alamayan M.E., bahçesi yanında bulunan arazi ile birlikte yaklaşık 2 bin dönüm arazinin yanmasına neden oldu.

        Başköy'e sınır bulunan Kurancılı ve Ömerhacılı köyleri arazilerinin de yandığı olayda meyve bahçeleri ceviz ve badem ağaçları zarar gördü. Çıkan yangına Kaman ve Akpınar ilçe itfaiye ekipleri müdahale etti.

        Can kaybının yaşanmadığı yangında 2 bin dönüme yakın arazi zarar gördü. Çıkan yangınla ilgili M.E., jandarma ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa