Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırşehir'de döviz ve altın fiyatlarındaki hareket nedeniyle oluşan milli hassasiyeti fırsata çevirmek için İstanbul'dan getirdiği sahte altınları bozdurmaya çalışan şüpheli yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre, bir kuyumcuya giden N.R., "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına uyduk. Hanımın 2 bileziği var, onları bozduracağım" diyerek 3 bilezik bozdurmak istedi.

        Altınların sahte olduğunu anlayan kuyumcu, yan dükkandaki komşusundan para alma bahanesiyle bulunduğu yerden uzaklaşarak polisi aradı. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, iş yerine gelerek kuyumcunun oyaladığı N.R.'yi suçüstü yakaladı. Şüpheliyi gözaltına alan polis, 49 gramlık 3 sahte bileziğe el koydu.

        Emniyetteki işlemleri tamamlanan N.R.'nin ortağı olduğu ve ortağının da yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa