Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yıllardır bakımsızlıktan yıkılmak üzere olan ve son bir yılda Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’nin talimatıyla değişim süreci geçiren Uzun Çarşıda çiçekler açtı.

        Kırşehir Belediyesi tarafından şehrin en eski çarşısı olan tarihi Uzun Çarşı’nın Sokak ve Cephe Düzenleme Projesin’nde 107 adet yapının cephe yenilemesi, üst örtü projesi ve sokakların zemin iyileştirilmesi yapıldı.

        Kalehöyük alanının etrafını saran uzun çarşı sokağı ve yeni 1. çarşı sokağı boyunca karşılıklı yer alan 415 metre uzunluğundaki alanda sokak ve cephe düzenleme projesi bitirilerek, tarihi değerlerler yeniden canlandı.

        Projenin yanı sıra ise Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri iki gündür hummalı bir çalışma içerisinde tarihi çarşının görsel güzelliğini oluşturmak için çalışmalarına başladı.

        Tarihi çarşıyı saksı çiçekleriyle donatan görevliler çatıları taşıyan her kolona ve dükkanların önüne gelecek şekilde çiçekleri donatan ekipler, yıl boyu bakımlarını da yapacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa