Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kırşehir Valiliği, Kırşehir Belediyesi ile Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Festivalinin 2. günde Cacabey Meydanı’nda müzik ziyafeti yaşandı.

        25 Eylül 2012'de vefat eden ünlü halk ozanı Neşet Ertaş'ı anmak amacıyla Cacabey Meydanı'nda düzenlenen festivalin 2. gününde Erkut Özkan, Yudum, Bob Beer, Alp Kardeşler ve Kibariye sahne aldı. İlgi ile izlenen programa Vali İbrahim Akın, AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, il protokolü ve binlerce Kırşehirli katıldı. Sanatçılar, merhum bozlak ustası Neşet Ertaş'ın eserlerinden de seslendirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa