Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahi Evran Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Fatma Keskinkılıç tarafından yürütülen ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Yenilikçi Eğitim Uygulamaları kapsamında desteklenen proje kapsamında ilköğretim sınıf öğretmenlerine yönelik olarak Temel Elektrik, Algoritma, Görsel Blok Programlama, Arduino ve Farklı Robotik Kitlerin İnşaası ve Programlamasına yönelik eğitimler verildi.

        Projeye, Dr. Öğr. Üyesi Murat Işık, Dr. Öğr. Üyesi Didem Alsancak Sırakaya, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Sırakaya, Öğr. Gör. Havva Bozdayı eğitmen olarak katıldı.

        Hedef kitlesini ilköğretim sınıf öğretmenlerinin oluşturduğu proje ile teknoloji çağının içine doğan 21. yüzyıl çocuklarını eğitme görevi üstlenen ve okul çağlarının ilk yıllarında onlara gereken bilgi ve beceriyi kazandırmayı amaçlayan ilköğretim sınıf öğretmenlerini çağın teknolojik eğitim gereksinimleri konusunda bilgi ve beceri sahibi yapmak amaçlanıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa