Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan ve Malul Gaziler Derneği Başkanı Bahattin Kaya, hain darbe kalkışmasının yıl dönümünde ortak açıklama yaptı.

        Yazılı yapılan açıklamada, dernek başkanları 15 Temmuz gecesi, Türk Milletinin hürriyetine pranga vurulmasına müsaade edilmediğini belirtti.

        Yapılan ortak açıklamada, "FETÖ terör örgütünün iki yıl önce 15 Temmuz 2016 gecesi milli birlik ve beraberliğimizi bozmak ve devletimizi müstemleke devlet yapmak için emperyalist devletlerin desteği ile haince ve alçakça yaptığı darbe girişiminde ve bin yıllık Türk tarihimizde vatanımızı korumak için savaşlarda,terörle mücadelede şehit olan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet hayatta olan Gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyoruz.

        Bu hain terör örgütü o gece milletimizin parasıyla alınarak vatanımızı, bayrağımızı,kutsal değerlerimizi korumak için kendilerine teslim edilen silahları darbeye karşı çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri içinde,Emniyet Teşkilatı içinde vatan sever askeri personele, polislere ve darbeye karşı o gece sokaklara dökülen sivil halka doğrultup hainlikte sınır tanımayarak ateş ederek hunharca şehit etmişlerdir. Bu darbeler ve diğer terör olayları son olmayacaktır. Bu cennet vatanımız bu coğrafyada bulunduğu müddetçe emperyalist güçlerin üzerimizdeki bölme,parçalama ve yok etme emelleri bitmeyecektir.

        Darbelere ve terör olaylarına anlık verilen reflekslerden sonra biz terörü,terörizmi bitirdik diyerek rehavete kapılmamız gerekir. Terörle mücadele gereklidir. Öz evladını şanlı bayrağa sarıp da, bu aziz vatandan tek beklentisi evladının gül cemalini son kez görmeyi istemek olan, dağ gibi kahramanlarımızın ailelerinin emeli ve arzusu ülkemizin bekası için vatanımızın damarlarında asil kan taşıyan evlatları gibi 15 Temmuzda hürriyetimize pranga vurulmasına karşı durdular.

        Hayatını al bayrağa gözünü kırpmadan feda etmek için mevziden mevziye koşan aslan yürekli gazi kardeşlerimizin de şehitlerden farkının olmadığını onlarında aziz vatanımızın öz evladı olduğunu biliyoruz. Birlik ve bütünlüğümüzün en büyük simgesi olan şehit ve gazilerimiz al sancağımızın rengidir, böylede olmaya devam edecektir" ifadelerine yer verildi:

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa