Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ'nde polis tarafından düzenlenen operasyonda, Bulgaristan'a kaçmak isteyen FETÖ/PDY üyesi, eski 4'üncü sınıfı emniyet müdürü M.K. ile 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.D., yakalandı.

        Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü FETÖ/PDY şüphelilerinin, Dereköy mevkisinden Bulgaristan'a kaçacağı bilgisini aldı. Çalışma başlatan polis, şüphelilerin bulunduğu aracı takibe alarak Bulgaristan sınırına yakın bir noktada durdurdu. Araçta 2 erkek, 1 kadın ve 2 çocuk gözaltına alındı. Emniyete götürülüp soruşturmaları yapılan şüphelilerin, Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde görevliyken FETÖ/PDY soruşturması kapsamında ihraç edilen ve örgüte üye olmaktan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4'üncü sınıf emniyet müdürü M.K., eşi ve 2 çocuğu ile 'Cumhurbaşkanına hakaret etmek' suçundan aldığı hapis cezası kesinleşen O.D., olduğu belirlendi.

        Polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen M.K. ile O.D., tutuklanıp cezaevi konulurken, M.K.'nin eşi ve 2 çocuğu serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa