Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırklareli Belediyesi Zübeyde Hanım Kadın Spor Merkezi, spor meraklısı ve zayıflamak isteyen kadınlar için vazgeçilmez mekan oldu.

        Yaklaşık 4 ay önce Kırklareli Belediyesi tarafından açılıp hizmete sunulan Kırklareli Belediyesi Zübeyde Hanım Kadın Spor Merkezi, spor yapıp zayıflamak isteyen Kırklarelili kadınların uğrak mekanı haline geldi.

        Konuyla ilgili açıklama yapan Kırklareli Belediyesi Zübeyde Hanım Kadın Spor Merkezinde Eğitim Hocası Merve Mete, katılımın artığını ifade ederek, "Salonumuz 4 ay oldu açılalı, bayanlar hizmet veriyoruz. Kırklareli Belediyemiz tarafından bayanlara ücretsiz bir salon burası. Zumba derslerimiz var, pilates derslerimiz var ve fitnes derslerinden oluşan kardiyo derslerimiz var. Biz burada 2 hoca çalışıyoruz ben zumba derslerine giriyorum Nuray Hocam var oda plates derslerine giriyor. Ortaklaşa kardiyo derslerimizi veriyoruz. Burada gayet güzel çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bayanlar çok memnun. Özellikle ücretsiz olması onlar için çok önemli bir şey. Burayı daha çok özellikle çalışmayan bayanlar tercih ediyor. Katılım konusunda aşırı bir şekilde yoğunluk yaşıyoruz. Yani yaz tatili olmasına rağmen derslerimiz gayet kalabalık geçiyor. Dersler çok güzel ve eğlenceli geçiyor. Buraya zayıflamak amacıyla gelenler var, spor yapmak amacıyla gelenler var. Ve gerçekten güzel sonuçlar alanlar var. Çalışmalarımız bu şekilde devam ediyor. 250 ile 300 arası kadın buraya spor yapmaya geliyor" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa