Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırklareli Lüleburgaz Devlet Hastanesinde, çocuk hastaların hastanelere yönelik olumsuz düşüncelerini kırabilmek adına yeni bir düzenleme yapıldı.

        Eski SSK Hastanesi diye de tabir edilen Donatım Sokak üzerinde bulunan Lüleburgaz Devlet Hastanesinde bahçesine, özellikle hastaneye başvuran çocuk hastalara yönelik hem muayene ve tetkik sonuçlarını beklerken güzel vakit geçirtebilmek, hem de genellikle çocuk hastaların hastanelere yönelik olumsuz düşüncelerini kırabilmek adına Büyükkarıştıran Belediyesinin de destekleriyle küçük bir oyun alanı oluşturularak, çocukların hizmetine sunuldu.

        Vatandaşların ve hastaneye başvuran çocuk hastaların hizmetin sevinçle karşıladığı ve bu yönde hastane idaresine konuyla ilgili teşekkürlerin geldiğini ifade eden Hastane Başhekimi Op. Dr. Bahadır Alkan, "Çocuk hastalarımıza yönelik yapılan bu uygulama ile çocuklarımızın hastanelerden duydukları korkuyu bir nebze olsun azaltabilmeyi ve durumları bu oyuncakları kullanabilmeye uygun olan çocuk hastalarımızın da hastanede geçirdikleri sürelerin kalitesinin artırılması hedeflenmiştir. Çocuk hastalarımıza yönelik bu tür uygulamalarımızın artırılması için yönetici arkadaşlarımızla çeşitli projeler üzerinde de çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa