Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırklareli’de, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla kurban satışları için hazırlıklara başlandı.

        Kırklareli’de, Cumhuriyet Mahallesi Çağdaş 2 Konutları arkasında belediye ekipleri tarafından kurban satışı yapacak vatandaşlar için düzenleme ve alan belirleme çalışması yapıldı. Kurban satış alanında kotraların konulacağı yerlerin çizimi yapılırken, yer satışları da başladı. Kurban satış alanına ayrıca Kırklareli Belediyesi tarafından çöp konteynırları, güvenlik kulübesi, seyyar tuvalet konulacak. Ayrıca, satış yerinde karantina bölgesi alanı yer alacak.

        Kurban satış yerleri 250 TL

        Kurban satış yerlerinin satışa çıktığı bildirilirken, alanda 28 adet kotra koyma yeri olduğu belirtildi. 25 metrekare olan kotra yerlerini kiralamak isteyenlerin 250 TL ödeyeceği ifade edilirken, yer kiralamak için Kırklareli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne başvurmaları istendi.

        Kesimler 4 yerde yapılacak

        Kurban satış yerlerinin belirlenmesinin yanı sıra, kurban kesim yerleri de belirlendi. Kurbanlarını kestirmek isteyen vatandaşlar Kırklareli Belediyesi’ne ait mezbahada, İstasyon Mahallesi’nde bulunan Sungurbey Erkek Öğrenci Yurdu’nda ve Özel Ali Osman Keçici Kırklar Öğrenci Yurdu ve Karakoç köyünde bulunan Özel Dere Et ürünleri kurbanlarını kesim için götürebilecekler.

        Bunun yanı sıra, kamuya açık alanlarda cadde ve sokaklarda kesim yapanlar tespit edilmesi durumunda cezai işlem uygulanarak kurbanlarına el konulacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa