Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırklareli’nden 450 bin TL değerindeki poliviskon ipliği tırla İstanbul’a kaçıran 2 şahıs tutuklandı.

        Olay Kırklareli’nin merkez ilçesine bağlı Kızılcıkdere’de bulunan Organize Sanayi Bölgesinde faliyyet gösteren bir fabrikada bir tırın dorsesine yüklenen 450 bin TL’lik poliviskon ipliğin, aynı firmanın İstanbul’un bağcılar ilçesinde bulunan merkezine ulaşmadığı bilgisi alınması üzerine jandarma ekiplerine haber verildi. Jandarma ekipleri tarafından bahse konu araç ile ilgili başlatılan araştırmalarda, çekici ve dorse plaklarının sahte olduğu tespit edildi.

        Petrol ofisinde buldular

        Tekstil fabrika yetkililerinin iplik yüklenen aracı İstanbul’un Esenyurt ilçesinde bir petrol ofisi önünde park halinde gördüklerini fakat çekici ve dorse üzerinde farklı plakaların olduğu bildirmeleri üzerine emniyet müdürlüğü ekiplerine haber verilerek araç muhafaza altına alındı.

        2 kişi tutuklandı.

        Olayla ilgili Kırklareli Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek ve Büyükçekmece adliyesine talimat yazılması sağlanıp çekici, dorse ve dorsede bulunan poliviskon ipliğe el konuldu. Daha sonra ipliklerle birlikte el konulan araç Yediemin otoparkına çektirilmesi sağlandı.

        Araç sahibi İ.P. ve araç şoförü S.Y. isimli şahıslar gözaltına alınarak Kırklareli’ne götürüldü. Mahkemeye çıkarılan her iki şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa