Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırklareli Pehlivanköy Kaymakamı Kerem Yenigün, kırsal mahallelerde incelemelerde bulunduğu sırada, ailesine yaz tatilinde çobanlık yaparak destek olan çocuklara oyuncak dağıttı.

        Kırklareli’nin Pehlivanköy ilçesine bağlı Doğanca ve Akarca kırsal mahallerinde incelemelerde bulunan Kaymakam Kerem Yenigün, yolda çobanlık yapan küçük çocukları göründe aracını durdurup çocukların yayına gitti. Çocuklarla kısa bir sohbet eden Yenigün, sıcak yaz gününde ailesine destek olmak için çobanlık yapan çocuklara oyuncak hediye etti.

        Şehit ailesiyle görüştü

        Yenigün, ardından Doğanca köyünde ikamet eden şehit ailesinin evine ziyaret gerçekleştirdi. Çetin ailesinin ihtiyaç ve sorunlarını yerinde tespit ederek her türlü yardımı ihtiyaçlarını yerine her zaman getireceğini belirten Yenigün, daha sonra mahallede inşaatı devam eden su deposuna giderek incelemelerde bulundu.

        Kaymakam Yenigün ardından Akarca kırsal mahallesine giderek, vatandaşlar ve muhtardan köy hakkında bilgi aldı. Tarım ve Orman Bakanlığınca desteklenen Ferdi Fırat’a ait salatalık serasını inceleyen Yenigün mahalleden ayrıldı.

        Kaymakam Kerem Yenigün, Pehlivanköy Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yaptırılan Akarca köyündeki 50 metreküp İçme Suyu Depo Onarımı ve 300 Metre İsale Hattı Yapım İşini de yerinde inceledi. Kaymakam Yenigün, söz konusu yapım işinde Köylere Hizmet Götürme Birliği bütçesinden 30 bin TL harcandığını bildirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa