Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırklareli’nde yakalanan 37 kaçak göçmen, geçmeyi başardıkları Bulgaristan’da polisler tarafından darp edilip, değerli eşyaları alınarak tekrar Türkiye’ye gönderildiklerini iddia etti.

        Edinilen bilgiye göre, Kırklareli’nin Demirköy ilçesine bağlı Karacadağ köyünde jandarma ekipleri tarafından Suriye ve Irak uyruklu toplam 21 kaçak göçmen yakalandı. Göçmenler ifadelerinde 2 gün önce Türkiye’den Bulgaristan’a geçiş yaptıklarını, Bulgar polisleri tarafından alındıklarını ve üzerlerinde bulunan telefon, para gibi değerli eşyaları alındıktan sonra tekrar Türkiye’ye gönderildiklerini iddia ettiler.

        Kırklareli’nin Kofçaz ilçesine bağlı Ahlatlı köyünde ise 13 Pakistan ve 3 Afganistan uyruklu kaçak göçmen yakalandı. Göçmenler ifadelerinde Bulgaristan’a geçiş yaptıklarında Bulgar polisi tarafından yakalanıp darp edildiklerini, daha sonra telefon, para gibi değerli eşyaları alınarak Türkiye’ye geri gönderildiklerini iddia ettiler.

        Yakalanan toplam 37 kaçak göçmen, Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa