Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırıkkale Büyük Anadoluspor, sezon hazırlıklarını özel bir tesiste yaptığı antrenmanla sürdürdü. Başkan Ulusoy futbolcularla bir araya gelerek tatlı ikramı yaptı.

        Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Büyük Anadolu Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptı. Daha sonra iki takıma ayrılan kırmızılacivertli futbolcular, çift kale maç ile antrenmana devam etti.

        Yeni sezonun hazırlıklarının aralıksız devem ettiğini belirten Teknik Direktör Harun Aydoslu, “20182019 sezonu birinci hazırlık kampı devam ediyor. Lige iyi başlamak istiyoruz lig sonunda bu şehrin layık olduğu bir üst lige çıkarmak istiyoruz, taraftarlarımız merak ediyor taraftar desteğine ihtiyacımız var. İnşallah sezonun sonunda mutlu sona ulaşacağız bizler üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu.

        Kulüp Başkanı Harun Ulusoy ise, “Takımımız hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. İyi bir takım kurduk inşallah sezon sonunda şampiyon olacağız ve bir üst lige çıkacağız. Yönetim olarak teknik heyet olarak, şehir olarak bizler inandık. Sizlerin de inanmasını istiyoruz. Sözlere güveniyoruz. Bizler de her zaman takımımızın yanındayız sezona mutlu başlayıp mutlu tamamlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

        Antrenman sonrası Kulüp Başkanı Ulusoy, Asbaşkanlar Can Saygılı, Ali Dolu, Ali Uluyüz’ün yanı sıra Genel Sekreter Mustafa Sevinç, Emre Delice çalışmaları hazırlık çalışmalarını izledikten sonra futbolculara tatlı ikram etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırıkkale İlçeleri
        Tüm Kırıkkale Haberleri
         Kırıkkale

        Kırıkkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa