Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde LGS tercihleri sonrasında nitelikli okullara yerleşen öğrencilerin evini ziyaret eden Balışeyh Kaymakamı Mücahit Öztürk, öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

        Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde LGS’de başarı gösteren ve nitelikli okullara yerleşen öğrencilerin evini ziyaret etti. Liseye Giriş Sınavı'nda (LGS) başarı elden eden Eda Gül Ulusoy Kırıkkale Fen Lisesi, Melek Ulusoy Kırıkkale Sosyal Bilimler Lisesi, Esma Narin ve Asude Er Şereflikoçhisar Fen Lisesi, Meki Derin ise Şiran Fen Lisesini kazandı. Öğrencileri ikamet ettiği adreslerde ziyaret eden Kaymakam Öztürk, vatanına, milletine, devletine, ailesine ve insanlığa faydalı birer birey olmaları, bu hususta gayret göstermeleri, çok çalışmaları ve bol bol kitap okumaları yönünde nasihatlerde bulundu. Kendilerinin ilçe içim birer gurur kaynağı olduğunun altını çizen Kaymakam Öztürk, bir sonraki yılda nitelikli okullara yerleşen öğrenci sayısının arttırılması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

        Ziyaretlerde İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Hüseyin Duran, Milli Eğitim Şube Müdürü Nazım Bayrak da katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırıkkale İlçeleri
        Tüm Kırıkkale Haberleri
         Kırıkkale

        Kırıkkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa