Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırıkkale’de öğretmenlerin ‘Atık kağıtları getir, hediyeni götür’ adı altında başlattıkları proje ile toplanan atık kağıtlar satılarak okulun kütüphanesinin zenginleştirilmesi hedefleniyor.

        Kırıkkale’de Hasan Ali Yücel İlkokulu öğretmenleri Osman Emre Delice ile Çiğdem Taş doğaya ve çevreye katkı için atık kağıtların tekrar kullanımını sağlamak amacıyla toplanan kağıtları ilgili firmalara satarak okulun kütüphanesini zenginleştirilmesi hedefleniyor. 'Atık kağıtları getir, hediyeni götür' kampanyası adı altında başlattıkları projenin cazip hale gelmesi için okul yönetimi ve öğretmenler tarafından kampanyaya katılan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

        Kampanyanın ilk gününde okula 3 çuval atık kağıt getiren Ulusoy ailesi, bu uygulamaya çok sevindiklerini hem evde uzun zamandır atıl durumda olan kağıtların faydalı bir işe yarayacağını hem de çocuğunun karne hediyesini almasının mutluluğunu yaşadığını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırıkkale İlçeleri
        Tüm Kırıkkale Haberleri
         Kırıkkale

        Kırıkkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa