Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kilis’in Elbeyli İlçe Belediye Başkanı Süleyman Şimşek, 4 yıldır Elbeyli ilçesinin çehresini değiştirdiklerini söyledi.

        Belediye Başkanı Şimşek, İlçede bir çok değişik uygulamaya imza atmaları nedeniyle Elbeyli’nin değişen ve gelişen yüzünü herkesin gördüğünü ifade ederek, "İlçemizin değişmesi, daha modern bir şekle gelmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Sadece bir yıl içerisinde yeşil kuşak projesiyle 20 bin (Süs eriği, süs elması, şeker akçaağaç, top akasya) fidanını toprakla buluşturduk. İnönü mahallesine yaptırmış olduğumuz parka Şehit Polis Abdullah Delibaş 'ın ismini vererek şehidimizin ismini yaşatıyoruz.Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ercan Çiçek Parkımızdaki değişimlerimizi gerçekleştirdik. Birikethane ve kilit taşı dökme tesisimizde sürekli vatandaşlarımıza hizmet üretmektedir. 35 bin metrekare kilit taşı döşedik. Eskiden yarım kesilmiş varillerde haftada bir toplanan çöpleri modern çöp toplama araçları ile Elbeyli’nin her noktasına bıraktığımız çöp konteynerinden çöpleri düzenli olarak her gün almaktayız. Artık misafirlerimizi konaklayabilecekleri son derece konforlu, kaloriferli bir misafir hanemiz var. Cenazelerde kullanılmak üzere taziye evi vatandaşlarımıza tahsis edildi. İlçemizdeki Doğu Asri ve Batı Asri mezarlıklarında yaptığımız bazı değişiklikleri gerçekleştirdik” dedi

        Şimşek, ElbeyliGaziantep arasında 16 kilometre bozuk ve deforme olmuş yolların geçmişti bulunduğunu ifade ederek, "Artık Gaziantep’e daha geniş yollarla bağlanıyoruz. Elbeyli’mize daha güzel bir görünüm kazandırmak için yapmış olduğumuz şelalemizi faaliyete geçirdik. İlçemizde bir banka şubemiz yoktu. Göreve geldikten sonra bu eksikliği görüp Ziraat Bankası şubesi açılması için uğraşlar verdik ve şuanda ilçemizde hizmet veren bir banka şubemiz mevcuttur” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kilis İlçeleri
        Tüm Kilis Haberleri
         Kilis

        Kilis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa