Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kilis İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, köy yollarının asfalt çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

        İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Sümer ile birlikte asfalt çalışmalarında incelemelerde bulunan İl Genel Meclisi Başkanı Karakuş,yaptığı açıklamada, asfalt çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

        Karakuş, Kilis merkeze bağlı köyler ile Polateli, Elbeyli ve Musabeyli ilçesine bağlı köylerde asfalt çalışmaları ile asfalt yapılacak yollara malzeme taşınmasının aralıksız sürdüğünü ifade ederek, “Sıcak asfalt çalışmalarımız belirli bir plan çerçevesinde sürüyor. Bir köyümüzde asfalt dökülürken, bir başka köyümüzde yola malzeme seriliyor. Asfaltı bir program çerçevesinde yapıyoruz. Asfaltlama yapacağımız köylerin ne zaman yapılacağını muhtarlarımıza ve vatandaşlara bildiriyoruz. Bizlere her zaman desteğini eksik etmeyen başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği, katısı olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kilis İlçeleri
        Tüm Kilis Haberleri
         Kilis

        Kilis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa