Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, Yönetim Kurulu ve Meclis Divan Üyelerinden oluşan GTO heyeti, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası'na (KİTSO) iade ziyareti gerçekleştirdi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı, "Biz GTO'yu kardeş oda olarak görmekteyiz. Bölge için birlikte hareket etmek istiyoruz.Bir bütünlük sağlarsak sorunlarımıza daha iyi çözümlerle hızlı şekilde ulaşacağımıza inanıyorum.Birlikte hareket etmekten her zaman memnuniyet duyarız " ifadelerini kullandı.

        GTO Başkanı Yıldırım, var olan sorunların çözümünde iş birliğinin önemine dikkat çekerek, "Özellikle sınır şehirlerimizin sorunlarını çözüme kavuşturmada iş birliği büyük önem arz etmektedir. Bizlerin birlikte hareket etmeye, sorunları raporlarken çözüm önerileri de üretmeye ihtiyacı var. Sorunlarımızı dile getirmekten hiç bir zaman çekinmemeliyiz. Sorunlarımızın çözümü lobi çalışmalarımızdan ve ısrarcı oluşumuzdan geçiyor" diye konuştu

        KiTSO Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı, bu nacizade ziyaretlerinden dolayı GTO Başkanı Tuncay Yıldırım'a ve birlikte gelen GTO heyetine teşekkürlerini dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kilis İlçeleri
        Tüm Kilis Haberleri
         Kilis

        Kilis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa