Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kilis’te, “Her Çocuk İçin Sosyal Uyum" projesi kapsamında 11 ilden 300 Türk ve Suriyeli sporcu çocuğun katıldığı Judo turnuvası sona erdi.

        Kilis 7 Aralık Beşevler Kapalı Spor Salonunda UNICEF tarafından finanse edilen ve Kilis Belediyesi tarafından yürütülen "Her Çocuk İçin Sosyal Uyum" isimli proje kapsamında gerçekleştirilen judo müsabakalarına 11 ilden 300 sporcunun katılım Judo müsabakaları sona erdi.

        Türk ve Suriyeli çocukların katıldığı judo turnuvasına Kilis, Adana, Gaziantep, Şırnak, Bilecik, Hatay, Konya, Sivas, Adıyaman, Karaman ve Kahramanmaraş illeri katılırken, yoğun katılımın olduğu turnuvada dereceye giren Türk ve Suriyeli çocuklara madalyaları Kilis Belediye Başkan Yardımcıları Cuma Özdemir, Ahmet Polat ve Kadir Çirtikoğlu tarafından verildi.

        Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Özdemir, Bu tür etkinliklerin önümüzdeki yıllarda da artarak süreceğini ifade ederek, “ Kilis 3 yıldan beri kötü günler geçirdi. Roketlerin atılması nedeniyle Kilis mağdur oldu. İnşallah geride bıraktık. Bundan sonra daha fazla etkinlik düzenleyeceğiz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kilis İlçeleri
        Tüm Kilis Haberleri
         Kilis

        Kilis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa