Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Şirketler KidZania Edutainment Zirvesi dünyada ilk kez Türkiye’de yapıldı - İş-Yaşam Haberleri

        KidZania Edutainment Zirvesi, 11 Eylül'de KidZania İstanbul’un ev sahipliğinde gerçekleşti.Zirvede KidZania Genel Direktörü Hernan Barbieri, KidZania Eğitim Başkanı Doktor Ger Graus, Global İş ve Kültür İnovasyonu Tasarımcısı Canay Atalay ve KidZania İstanbul CEO’su Ebru Timur, çocukların öncü olduğu dünyanın yeni kodları ve markaların yerini konuştu.

        'ÇOCUKLARIN DA SÖZ HAKKI OLMALI'

        Barbieri konuşmasında çocukların eğlenirken çalışmanın değerini öğrendiğine dikkat çekti. Graus da çocukların kendi seçimlerini kendilerinin yapmasının önemini vurgu yaptı. Atalay da “Geleceği yetişkinler tasarlıyor ancak çocukların da bunda söz hakkı olması gerek” değerlendirmesini yaptı.

        Timur iseKidZania'nın 8000 metrekarelik bir oyun alanı olduğuna dikkakt çekti. Çocukların eğlenerek, rol yaparak öğrenebilmelerini sağladıklarını belirten Timur "Yeni bir aktivite açtığımızda çocuklar bize bu iş olmuş mu olmamış mı söyleyebiliyor. Bu bilgiler, isimlerini geleceğe taşımak isteyen markalar için de önem taşıyor” diye konuştu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa