Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray antrenmanında Kerem Aktürkoğlu ve Patrick van Aanholt arasında gerginlik! Son dakika Galatasaray haberleri - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Futbol Takımı'nın yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'da gerçekleştirdiği kampta futbolcular Kerem Aktürkoğlu ile Patrick van Aanholt arasında gerginlik yaşandı.

        Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında yapılan ve ilk bölümü basın mensuplarına açık tutulan antrenmanda futbolcular arasındaki gerginlik, 5'e 2 pas çalışması sırasında meydana geldi.

        Basın mensuplarının sahadan ayrıldığı sırada gerçekleşen olayda Patrick van Aanholt'un müdahalesi sonrasında Kerem Aktürkoğlu yerde kaldı. Bu pozisyon sonrasında önce sözle tartışma yaşayan futbolcular, daha sonra birbirlerinin üzerine yürüdü.

        REKLAM

        Araya giren diğer futbolcular, Patrick van Aanholt ile Kerem Aktürkoğlu'nu sakinleştirerek gerginliğin büyümesini önledi.

        VAN AANHOLT'TAN PAYLAŞIM GELDİ

        Çıkan haberler sonrasında Patrick van Aanholt sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve "Neler oluyor" ifadelerini kullandı. Hollandalı futbolcu daha sonra ise “Takım arkadaşım Kerem Aktürkoğlu ile idmanımız sırasında yaşadığımız ufak gerginlik, ne yazıkki sahanın içinde kalması gerekirken, çıkan abartılı haberler ile yanlış bir şekilde yayılmıştır. Kerem benim kardeşim ve aynı hedefe yürüdüğüm yol arkadaşımdır. Ortak hedefimiz Galatasaray’ın başarısı olup aramızda hiçbir husumet bulunmamaktadır.” paylaşımını yaptı.

        KEREM'DEN AÇIKLAMA

        Patrick van Aanholt ile yaşadığı olayla ilgili milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Aktürkoğlu bu tartışmayla ilgili olarak, “Bu sabahki antrenmanda ikili mücadele sonrasında takım arkadaşımla futbolun doğası gereği yaşadığım tartışma, bağlamından koparılarak ‘Fiziki şiddet içeren bir kavga’ olarak lanse edilmiş. Biz aynı hedef için ter döken, Galatasaray’ın başarısı için tüm benliğimizi ortaya koyan takım arkadaşlarıyız. Daha iyiyi başarmak için sınırlarımızı zorladığımız çalışma ortamımızda bu tür münakaşalar yaşanabilir ancak aramızda sevgi ve saygı bakidir. Bu olay haberleştirilirken bunun unutulmaması gerekir. Kamuoyuna saygılarımla” ifadelerini kullandı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa