Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika Kendini böyle savundu: 'Trump kadınları ellemek normal' demişti

        Uçakta önünde oturan kadının göğsüne dokunduğu iddiasıyla New Mexico eyaletinde hakkında soruşturma başlatılan zanlıya cinsel taciz suçlaması yöneltilmiş, tacize uğrayan yolcunun şikayeti üzerine adam başka bir koltuğa geçirilmiş ve uçak Albuquerque'e indikten sonra gözaltına alınmıştı.

        Tacizle suçlanan adam, polise verdiği ifadesinde ABD Başkanı Donald Trump'ın kadınları ellemenin normal olduğunu söylediğini hatırlatarak kendini savundu.

        Albuquerque mahkemesinin yayınladığı tutanaklara göre zanlı polise "ABD Başkanı kadınların özel bölgelerini kavramanın normal olduğunu söylüyor" dedi.

        İlk duruşmaya kadar tutuklu kalacak zanlının alabileceği en fazla ceza iki buçuk yıl hapis ve 250 bin dolar para cezası.

        REKLAM

        TRUMP ÖZÜR DİLEMİŞTİ

        ABD Başkanı Donald Trump'ın 2005 yılında, kadınların cinsel organlarını ellediğine yönelik sözleri farkında olmadan kayda alınmış, başkanlık seçiminden önce yayınlanmıştı. Trump'ın bu konuşmada "Yıldız olduğun zaman kadınlara her şeyi yapabilirsin. Onları cinsel organlarından kavrayacaksın" dediği duyuluyordu.

        Trump, 2016'daki başkanlık seçimi öncesi ses kaydının ortaya çıkması üzerine özür dilemiş ve söylediklerinin kendisini yansıtmadığını söylemişti.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa