Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kendall-Kylie Jenner kardeşlerden suçlamalara yanıt - Magazin haberleri
        • 1

          Lüks yaşamları ile göz önünde olan Kendall Jenner ve Kylie Jenner, bir süre önce karantina döneminde ortak tekstil şirketlerinin Bangladeş'teki fabrikada çalışan işçilere para ödemedikleri suçlamaları ile karşı karşıya kalmıştı.

          Konu ile ilgili ortak bir açıklama yapan Jenner kardeşler, Group (GBG) adlı holdingin ödeme yapmadığı ortaya çıktı. Jenner kardeşler, GBG'nin kendi şirketlerinin sahibi olmadığını duyurdu.

          Kendall ve Kylie Jenner, öne sürülen iddialar ile ilgili şu ifadelere yer verdi:

          Global Brand Group'un Kendall ve Kylie markasının sahibi olduğu ve Covid-19 salgını döneminde Bangladeş'teki fabrika işçilerinin maaşlarını ihmal ettiğimiz yönünde talihsiz ve yanlış söylentileri düzeltmek istiyoruz.

          Bu doğru değil. Kendall ve Kylie markasının sahibi 3072541 Canada Inc. şirketi, GBG değil. Marka, geçmişte sadece satış ve iş geliştirme için CAA-GBG ile çalıştı.

        • 2

          "DESTEK OLUYORUZ"

          Kardeşler ayrıca, "Moda endüstrisinin ve tüm tekstil çalışanlarının zor zamanlardan geçtiğini biliyoruz ve fabrikalarda ürünlerimizi üretmek için çalışan tüm partnerlerimize destek olmayı sürdürüyoruz" dedi.

        • 3

          "ŞİKAYET ALMADIK"

          Kendall ve Kylie, "Dünyanın her yerinde üretim yapıyoruz ve üretimimizde çalışan fabrikalardan şikayet almadık" şeklinde açıklama yaptı.

        • 4

          Jenner kardeşler markaları çatısı altında kendi hazırladıkları giyim koleksiyonunu sunuyor. Ürünleri çoğu zaman kendi üzerlerinde deniyor ve takipçileriyle paylaşıyor.

        • 5

          AYRI İŞLER DE YAPIYORLAR

          Kardeşler, ayrı ayrı işler de yapıyor. 24 yaşındaki Kendall Jenner, aynı zamanda bir model. Victoria's Secret defilelerinde boy gösteren Jenner, reklam anlaşmaları da yapıyor.

        • 6

          Öte yandan kardeşleri arasında en popüler olan 22 yaşındaki Kylie Jenner ise annesi Kris Jenner ile birlikte Kylie adını taşıyan kozmetik şirketini yönetiyor. İki yıl üst üste en genç milyarder unvanını alan Jenner, geçtiğimiz haftalarda kendisine bu unvanı veren Forbes tarafından dolandırıcılık yapmakla suçlanmıştı.

        • 7

          Forbes, Jenner'ın gelir beyanlarında oynama yaptığını öne sürmüş ve adını taşıyan kozmetik şirketinin de söylendiği kadar gelir elde etmediğini belirtmişti.

        • 8

          DOLANDIRICIK İDDİALARINA YANIT

          Bunun üzerine Jenner, Twitter hesabından bir açıklama yaparak şu ifadeleri kullanmıştı:

          Saygın olduğunu düşündüğüm sitede bir dizi yanlış ifade ve kanıtlanmamış varsayımlar yer alıyor. Size şu anda ne kadar param olduğunu tespit etmekten daha önemli olan 100 farklı şey sıralayabilirim.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa