Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Kenan Doğulu'nun tatsız gecesi

        Muhabirleri atlatmak için geç saatlere kadar mekânda bekleyen Kenan Doğulu’nun, sabah konser provasına yetişemediği öğrenildi.

        HT Magazin'den Nuri Altuntaş'ın haberine göre, yarın Harbiye’de hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan Kenan Doğulu’nun hiç tadı yok! Önceki akşam kardeşi Ozan Doğulu ile yemek yiyen şarkıcı, görüntü vermemek için saatlerce içerden çıkmadı.

        "BENİ BUNLARA KİM İHBAR ETTİ?"

        Kenan Doğulu, önceki akşam kardeşi Ozan Doğulu ile Çilekli Caddesi’ndeki bir restoranda yemek yedi. Saat 23.00 sularında mekândan çıkmak için kapıya yönelen ünlü popçu, basın mensuplarını görünce sinirlendi. Moralsiz haliyle dikkat çeken ve ayakta durmakta zorlandığı gözlenen Doğulu, “Beni bunlara kim ihbar etti?” diyerek garsonlara çıkıştı.

        REKLAM

        MUTFAK KAPISINDAN ÇIKTI

        Görüntü vermemek için üç saat daha restoranda kalan şarkıcı, Türk kahvesi içerek kendine gelmeye çalıştı. Bu sırada yardımcısı, mekânın üç kapısından ikisinin önüne iki araç getirtti. Saat 02.10 sularında Doğulu, mutfak kapısını kullanarak çalışır halde kendisini bekleyen otomobile binip evinin yolunu tuttu.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa