Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kemal Özdeş: "Galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyorum" - Kasımpaşa Haberleri

        Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yapılan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, maçı kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti.

        Maçın beklediği gibi dengeli başladığını aktaran Kemal Özdeş, "Stadın atmosferi iyiydi. Galibiyeti, stada gelen taraftarlarımıza armağan ediyorum. Kazandığımız için çok mutluyuz." değerlendirmesinde bulundu.

        Karşılaşmada El Kabir'in penaltısının yanı sıra kritik kurtarışlara da imza atan kaleci Ramazan Köse'nin iyi bir performans gösterdiğini ifade eden Özdeş, şunları kaydetti:

        "Savunmamız da iyiydi. İkinci golü de bulduk. Farkı da açabilirdik. Hep son dakikalarda gol atıyorduk ama bugün kalemizde golü gördük. Mücadeleden memnunum. İlk 4 hafta bizim için iyi geçti. İki gün dinlendikten sonra çalışmalara başlayacağız. Milli takıma da Rusya ve İsveç ile yapacağı maçlarda başarılar diliyorum."

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa