Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Kayserispor Başkanı Erol Bedir, "2 puan kaybettik" - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşan ve müsabakanın son dakikalarında kalesinde gördüğü gol neticesinde 3 puanı kaçıran Kayserispor’da tek teselli sergilenen futbol. Kayserispor Başkanı Erol Bedir, "Sahamızda kazanamadık ama oyuncularımın performansını ayakta alkışlıyorum” dedi.

        Kayserispor Başkanı Bedir, “Daha ligin 8 haftası geride kaldı. 26 hafta var önümüzde. Sahamızda beraberlik neticesinde 1 puan kazandık ama bana göre 2 puan kaybettik. Ama olumlu açıdan bakınca özellikle Göztepe ve Konyaspor maçlarındaki sönük futbolumuzu bir kenara bırakıp yenilmemize rağmen Beşiktaş maçında, berabere kalmamıza rağmen Rizespor maçında son derece iyiydik. 3 puanı almaya çok yakındık. Ancak son dakikalarda yediğimiz gol hepimizi üzdü. Bunlar futbolda var. Kaybettiğimiz 2 puana üzülüyoruz. Oyuna seviniyoruz. Rizespor maçında tüm oyuncularımı sergiledikleri performanstan ötürü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa