Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samed Aydın SUN/KAYSERİ, (DHA)KAYSERİ'de, Bölge Adliye Mahkemesi ana giriş kapısı önünde bırakılan karton çanta paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanı tarafından kontrol edilen paketten maske ve el dezenfektanı çıktı.

        Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi ana giriş kapısı önüne bırakılan karton çantayı görenler, polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, güvenlik önlemi alarak, bomba imha uzmanı çağırdı. Bu sırada Barış Manço Caddesi de kısa süreli trafiğe kapatıldı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı, özel kıyafetini giyerek, şüpheli paketin bulunduğu bölgeye gitti. Uzman polis, kontrol ettiği pakette maske ve el dezenfektanı olduğunu tespit etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.DHA-Güvenlik Türkiye-Kayseri Samed Aydın Sum

        2020-09-17 18:04:19

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa