Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Mustafa Palancıoğlu, Alparslan Parkı’nda devam eden çalışmaları teknik ekibi ile gezerek, çalışma sürecinde yapılanlar hakkında bilgiler aldı.

        Şehrin 58 mahallesinde her mahalleye 11 park düştüğünü çevre dostu ve çevreci bir belediye için bunun çok önemli olduğunu söyleyen Başkan Dr. Palancıoğlu, "Alpaslan Parkı Kayseri’nin ilk parklarından olup çok yoğun kullanılan ve bölge halkı tarafından adeta açık alan spor merkezi olarak değerlendirilen bir parkımız. Oturma yerleri, koşu ve yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları ile bir yeşil kuşak oluşturan bu parkta zaman içerisinde yenilenmesine ihtiyaç duyulduğunu ve bu açıdan çalışma başlattık. Yürüyüş ile bisiklet alanı, tartan pist ve koşu alanından çimlerine kadar parkımızı yeniliyoruz, güzelleştiriyoruz" diye konuştu.

        Başkan Dr. Palancıoğlu, Alpaslan Parkı çalışmasının bu yıl tamamlanarak hizmete açılacağını sözlerine eklerdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa