Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadınlar 3.Liginde mücadele eden Kılıçaslan Yıldızspor, yeni sezon öncesi alınan karar sonrası adını 2.Lige yazdırdı.

        20192020 futbol sezonunda Kadınlar 3.Liginde başarılı bir şekilde mücadele eden ve şampiyonluk mücadelesi veren Kılıçaslan Yıldızspor pandemi nedeniyle tamamlanan liglerin ardından adını bir üst lige yazdırdı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) almış olduğu karar sonrası en iyi takımlar arasında yer alan Kayseri ekibi Kılıçaslan Yıldızspor 20202021 sezonunda Kadınlar 2.Liginde mücadele edecek.

        Kılıçaslan Yıldızspor Teknik Sorumlusu İsmail Yıldız yaptığı açıklamada, "Kılıçaslan Yıldızspor Kadınlar 2.Ligine yükselmiştir. Bu uzun ve zor yolda başarıda emeği geçen başta hocalarımız, sporcularımız ve ailelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Yeni sezonda hedefimiz 1.Lig. Tüm Kayseri'ye ve spor camiasına hayırlı uğurlu olsun. İnşallah kulüp olarak yeni sezonda çok başarılı olup hedeflerimize ulaşacağız" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa