Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan bugün itibariyle yurt genelinde sıcak hava dalgası uyarısının ardından Kayseri’de termometreler 39 dereceyi gösterdi.

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, ülkenin bugünden itibaren hafta ortasına kadar Basra kaynaklı sıcak hava dalgasının etkisi altına gireceği uyarısı yapıldı. Kayseri’de sıcakların etkili olması ile birlikte vatandaşlar dışarıda kafalarına peçete ve poşet koyarak sıcaktan korunmaya çalıştı. Sıcaktan korunmak için kafasına poşet koyan Emre Yılmaz, “Havalar çok sıcaktı ve şapkam yoktu yanımda, ben de böyle bir yöntem buldum ve poşeti kafamın üstüne koydum. İnsanlara tavsiyem, acil işi olmadıkça dışarı çıkmasınlar. Özellikle yaşlılar dışarı çıkmasınlar, çünkü 38 dereceye kadar sıcaklıklar yükselecekmiş” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa