Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi A ve B Takımı, Türkiye Süper Ligi ve Türkiye 1. Ligi 1. Etap karşılamalarında yine zirvede yer aldı.

        Bayanlar Süper Lig’de 4’te 4 yaparak, Fenerbahçe ile aynı puanı paylaşan Spor Kulübü, Türkiye 1.Liginde de oynadığı 7 maçı da kazanarak ilk etabı lider tamamladı.

        20192020 Danyal Çiper Sezonu Süper Lig ve 1. Lig müsabakaların Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Takımları damgasını vurdu.

        İstanbul Tozkoparan Spor Salonunda oynanan 1.etap maçlarında rakiplerine üstün bir oyun sergileyen Kocasinan Belediyesi Spor kulübü Masa Tenisi A Takımı, Süper Ligde topladığı 8 puan ile ilk etabı yenilgisiz tamamladı. 1.Lig de ise 14 puan ile zirvede yer alan B Takımı, yine zirvede yerini korudu. A ve B Takımları bulundukları liglerde oynadığı karşılaşmaları farklı skorlarla kazanarak şampiyonluk yolunda iddiasını sürdürdü.

        Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici; Masa Tenisi Türkiye Süper Ligi ve Türkiye 1. Lig’de sergiledikleri performans ile başarılara imza atan Kocasinan Belediyesi Masa Tenisi Takımlarını ve Antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa