Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        U21 Liginde mücadele eden İstikbal Mobilya Kayserispor Pazar günü oynayacağı Göztepe A.Ş maçı hazırlıklarını 3 puan üzerine sürdürüyor.

        Ligde son haftalarda aldığı mağlubiyetler ile galibiyeti unutan SarıKırmızılılar Göztepe A.Ş maçıyla birlikte kötü gidişata dur demek istiyor. Son oynadığı maçta sahasında Fenerbahçe’ye 10 mağlup olan İstikbal Mobilya Kayserispor U21 takımı Göztepe A.Ş maçını kazanarak yeni bir çıkış arıyor.

        Pazar günü Sümer Stadında oynanacak olan İstikbal Mobilya Kayserispor U21 ile Göztepe A.Ş U21 karşılaşması saat 12.00’de başlayacak. Bu karşılaşmayı Ankara Bölgesinden Mustafa Ünver düdük çalacak. Ünver’in yardımcılıklarını Selçuk Gökgöz ve Salih Ünal yapacak. Maçın 4.Hakemi ise Mehmet Erdem

        Ligde oynadığı 21 maçta sadece 2 galibiyet alan SarıKırmızılılar 4 beraberlik ve 15 mağlubiyet aldı. 21 maçta rakip filelere 13 gol atan İstikbal Mobilya Kayserispor U21 takımı kalesinde 42 gol gördü. Topladığı 10 puanla 17.sırada yer alan SarıKırmızılılar kalan 13 haftada alacağı puanlarla alt sıralardan çıkmak istiyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa