Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri şehir merkezinde olmak üzere ilçelerde de ihtiyaç ve talep halinde kreş açacaklarını ve bu yönde çocuklara bir bakıma eğitim hizmeti de vereceklerini söyledi.

        Kreşlerde çocuklar için kum havuzu, oyun alanı, seyir terası, sanatsal etkinlik odası, akıl oyunlar, atölyeler, spor salonu, kreş içi oyun parkı, grup eğitim odası, uyku odası, yemek salonu, sinema gibi hizmetler bulunacağını belirten Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç “Belediyelere kreş açma imkânı tanındıktan sonra Melikgazi Belediyesi olarak kreş binası inşa ettik. Şimdi bu çalışmayı Kayseri geneline yaygınlaştıracağız. Merkez de kreşler açılacak olup ihtiyaç ve talep halinde ilçelerde de kreş açacağız. Yapılacak kreşlerin planları aynı tip olacaktır. Hem kreş hem de gündüz bakım evi olarak hizmet verecek kreşlerimiz ile hem eğitim hem de sosyal bir hizmeti daha gerçekleştirmiş olacağız” şeklinde konuştu.

        Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri merkez ilçelerinde büyük ölçekli ve çok amaçlı bölgesel kreşler açarak işletmesini de belediyeler olarak üstleneceklerini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa