Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yahyalı Belediyesi tarafından ilçe merkezinde devam asfaltlama çalışmalardaki son durak 75. Yıl Mahallesinde bulunan TOKİ Evleri oldu.

        Yaklaşık 2000 kişinin yaşadığı TOKİ konutlarındaki asfaltlama çalışmalarını yakından takip eden Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, doğalgaz hattının döşenmesinin ardından bozulan yollardaki çalışmaların, kış gelmeden tamamlanması için hızla çalıştıklarını söyledi.

        Asfalt çalışmalarına destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a teşekkür eden Başkan Esat Öztürk; “ Yaptığımız çalışmada asfaltımızı Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama ekibini de Melikgazi Belediyemiz sağladı. İki gün sürecek çalışmalarda, 1100 metrelik yolumuza 1500 ton asfalt dökeceğiz. Yaklaşık 2000 kişinin yaşadığı mahallemizdeki insanların gösterdiği sabırdan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Biraz gecikmelide olsa, mahallemize asfalt serimi yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye Başkanı olarak bizim görevimiz, insanlara en güzel hizmeti sunmaktır. İlçemiz bu dönemde çok güzel hizmetler aldı. Bu hizmetler sadece benim değil, tüm personelimiz sayesinde oldu. Gösterdikleri gayretli çalışmalardan dolayı fen işleri, temizlik işleri, zabıta ekimiz başta olmak üzere tüm personelimize yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah bölgede asfalt çalışmamızın ardından, ara sokaklarımızdaki kilitli parke sorununu da halledeceğiz. Kış gelmeden buradaki sorunlar giderilmiş olacaktır.” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa