Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında sahasında Trabzonspor'a mağlup olan Kayserispor'da taraftarlar, takımını protesto etti.

        Trabzonspor maçı öncesinde oynadığı 3 maçtan puansız ayrılan ve kötü günleri geride bırakmak için Trabzonspor maçını kazanmak isteyen Kayserispor, yine istediğini alamadı. İlk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısında kalesinde 2 gol görerek yenilen Kayserispor'da taraftar takımı protesto etti.

        Kuzey Kale Arkası tribününde bulunan Kayserispor Kapalı Kale taraftar grubu, maçın sonlarında takımı ıslıklarla ve alkışlarla protesto etti. Kayserispor ataklarında sırtını sahaya dönerek alkışla protesto yapan Kayserispor taraftarı, sonrasında "Formayı çıkarın çıplak oynayın... Kayserispor düşerse kıyamet kopar.." diye tezahüratlar da yaptı.

        Skor 10 Trabzonspor'un lehine iken Kayserispor'un beraberlik golüne çok yaklaştığı pozisyonda topu kaleye göndermek yerine Umut Bulut'a pas çıkaran ve bu pası da kötü bir vuruşla gerçekleştiren Bilal Başacıkoğlu da, ıslıklandı. Gurbetçi futbolcu, topla buluştuğu her an ıslıklarla protesto edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa