Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Kayserispor Başkanı Erol Bedir, pazar günü oynayacakları Demir Grup Sivasspor ve sonrasındaki Ankaragücü maçının kendileri için işaret olacağını ve sezon başı belirledikleri hedeften sapmak istemediklerini söyledi.

        Sarı kırmızılı takımda ameliyat olan oyuncular dışındaki sakatlanan futbolcuların düzeldiğini belirten başkan Bedir, Demir Grup Sivasspor karşısında galibiyete çok ihtiyaç duyduklarına vurgu yaparak, ''Sivasspor bizim komşu ve dost ilimiz. Kendilerini pazar günü en güzel şekilde ağırlayacağız. Ancak şu anda galibiyete onlardan çok ihtiyacımız var. O nedenle bu maçtan ve bir sonraki Ankaragücü maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bu 2 maç bizim için işaret fişeği niteliğindedir. Alacağımız 6 puan bizi puan cetvelinde arzuladığımız yere getirecektir. Sakatlarımız düzeldi. Hedeften sapmak istemiyoruz'' dedi.

        Öte yandan, Kayserispor'da sakatlıkları geçen Deniz Türüç, Mensah, Şamil ve Bilal'in pazar günü saat 13.30'da oynanacak Demir Grup Sivasspor maçında forma giymeleri bekleniyor.

         

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa