Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ligin 10. haftasında Kayseri'de oynanacak Anadolu derbisinde düdük çalacak hakem Alper Ulusoy olarak açıklandı.

        Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Kayseri'de oldukça kritik bir müsabaka oynanacak. Son 5 haftada sadece 1 puan alan Kayserispor ile bu sezon henüz deplasmanda galibiyeti bulunmayan Sivasspor, Pazar günü Kadir Has Stadı'nda 3 puan mücadelesi verecek.

        MHK belirledi

        Bu önemli müsabaka için takımlar artık son hazırlıklarını gerçekleştirirken Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) da maçın hakemini açıkladı. Merkez Hakem Kurulu tarafından bu maç için Alper Ulusoy görevlendirildi. TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Pazar günü Kadir Has Stadı'nda oynanacak müsabakada Alper Ulusoy, Volkan Ahmet Nariç, İbrahim Bozbey görev yapacak. Saat 13:30'da başlayacak maçın 4. hakemi ise Volkan Bayarslan olarak belirlendi.

        2'şer galibiyet

        İzmir Bölgesi Süper Lig hakemi Alper Ulusoy, Kayserispor'un bugüne kadar 6 maçına çıktı. Bu maçlarda Kayserispor 2 galibiyet 3 beraberlik 1 yenilgi aldı. Sarı Kırmızılı takımın geçen sezon sahasında 11 berabere kaldığı Başakşehir ve bu sezon sahasında 00 berabere kaldığı Yeni Malatyaspor maçını yöneten Alper Ulusoy, konuk takım Sivasspor'un da 6 maçına çıktı. Bu maçlarda Sivasspor 2 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgi aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa